RUGSĖJO PIRMOSIOS ŠVENTĖ

IMGP3128IMGP3132

     Vėl atvertėm Rugsėjo 1-osios puslapį ir esame pasiruošę įrašyti savo pasiekimus, laimėjimus, viltis ir planus, savo šypsenas į Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokyklos gyvenimo knygą, juk mūsų mokyklai šiais metais sukanka 55 metai.
     Baigėsi dar viena vasara. Kiekvienam ji buvo ypatinga – vieniems kupina naujų įspūdžių, atrastų iki šiol nepažintų vietų ir draugų, kitiems atnešusi naujų patirčių, padėjusi sukaupti naujiems darbams.
     Rugsėjo pirmosios varpelis sukvietė visus mokinius į mūsų mokyklą. Pirmokėliai nedrąsiai žengė pirmuosius žingsnelius į meno pasaulį.
     Mūsų mokykloje svečiavosi Švenčionių rajono savivaldybės meras Vytautas Vigelis, kuris pasveikino visus mokinius ir mokytojus su mokslo metų pradžia.

     Šiais mokslo metais mūsų mokykloje labai daug gražių sukakčių. Jau dvidešimt metų mūsų mokykloje veikia choreografijos skyrius. Keturi mokytojai švenčia dvidešimties metų pedagoginio darbo jubiliejų tai mokytojai – Jolanta Razmienė, Janina Kiseliova, Janina Dindienė ir Stasys Montrimas, o mokytoja Nina Bacienė dirba pas mus net keturiasdešimt metų.
     Direktorius Raimondas Gaidys įteikė mokytojams atminimo dovanėles, o visiems kitiems meno mokyklos mokytojams, savivaldybės dovanotas „Mokytojų knygas“.

IMGP3139

IMGP3145IMGP3142IMGP3143

     Direktorius pasidžiaugė nuveiktais darbais. Šokėjai ir muzikantai sėkmingai pasirodė „Dainų šventėje“, per praeitus mokslo metus surengtas dailininkų pleneras, šokių festivalis „Perkūno akys“, visų specialybių mokiniai aktyviai dalyvavo įvairiuose festivaliuose, konkursuose.

Koncertą vedė mokytoja Irena Kerulienė

IMGP3135
Šventėje koncertavo:
Diana Naruškevič dainavo dainą – „Paukštelė“

IMGP3131
Veronika Michnevič paskambino Piotro Čaikovskio „Neopolietišką dainelę“

IMGP3140
Rūta Vilkoicaitė paskambino „Noktiurną“

IMGP3148
Akordeonistų ansamblis atliko italų kompozitoriaus Franko Alfidi kūrinį „Žalieji vandenys“.

IMGP3151IMGP3150

 

Comments are closed.