„KELIAUJANTIS FESTIVALIS”

     Vasario 23, 24 dienomis Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokyklos kolektyvas ,,Erdviukai“ (vadovė Renata Grigianecienė) dalyvavo tarptautiniame festivalyje „Keliaujantis festivalis Ryga – 2019“.

     Gražiuose Rygos „VEF“ kultūros rūmuose, vyko XI– asis vokalo ir šokio festivalis, kuriame susirinko rekordinis dalyvių skaičius (700) iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos. Šiame dideliame dalyvių būryje savo pasirodymais džiugino ir mūsų mokyklos temperamentingasis jaunųjų šokėjų kolektyvas ,,Erdviukai“. Festivalio programoje skambėjo vokalinė bei instrumentinė muzika, pasirodė įvairių stilių šokių vaikų ir jaunimo kolektyvai.

     Festivalio dalyviai apdovanoti organizatorių įsteigtomis dovanėlėmis su festivalio atributika bei diplomais. Po koncerto visi dalyviai bendravo, linksminosi diskotekoje. Na, o po įtemptos dienos ilsėjomės Latvijos sostinės keturių žvaigždučių viešbutyje „Rixwell Elefant“, kuriame buvo apgyvendinti festivalio dalyviai.

     Gera nuotaika, puikiai organizuotas festivalis, naujos pažintys bei patirtys, lydėjo visą kelionę. Iš Rygos parsivežėme daug įspūdžių ir šiltų prisiminimų, kurie suteikė dar didesnį norą kūrybiniams siekiams ir tobulėjimui.

Comments are closed.