„DAINŲ ŠVENTĖ 2014”

    Liepos 6 d. baigėsi Dainų šventė „Čia – mano namai“, kurioje dalyvavo gausus Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokyklos mokinių ir mokytojų būrys. Liepos 3 d. daugiau nei 4 tūkstančiai šokėjų ir dainininkų vilniečius ir svečius iš viso pasaulio pakvietė į Kalnų parką, kur saulei leidžiantis prasidėjo beveik tris valandas trukęs dainų ir vaizdų šou „Kelionė Nemunu per visą Lietuvą“. Šiame koncerte dalyvavo mūsų mokyklos šokių kolektyvas „Erdviukai“ – vad. Renata Grigianecienė ir dainų ir šokių ansamblis „Aukštaitukas“ vad. Jolanta Razmienė.

.


   Jaunių choras, vadovaujamas Ilonos Vinikaitės, liepos 6 d. dalyvavo baigiamajame „Dainų šventės“ koncerte Vingio parke.
   Su dešimtys tūkstančių šokėjų, dainininkų, muzikantų – Dainų šventės dalyvių – sekmadienio dieną Švenčionių rajono meno kolektyvai ir Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokyklos kolektyvai bei jų vadovai susirinko Katedros aikštėje ir dalyvavo eitynėse į Vingio parką.
   Už Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokyklos vardo garsinimą, nuoširdų dalyvavimą rengiantis šventei ir dalyvavimą joje dėkojame visiems kolektyvų vadovams ir lydinčioms mokytojoms: Ilonai Vinikaitei, Lilijai Girulskienei, Renatai Grigianecienei, Irena Kerulienei, Jolantai Razmienei ir Janinai Kiseliovai.
   Dėkojame Vilniaus Žvėryno gimnazijai  už meno kolektyvų dalyviams suteiktą nakvynę, virėjoms už gardžiai ruoštą maistą, autobusų vairuotojams už saugias keliones į šventę ir atgal. 

Comments are closed.