MENO MOKYKLOS IŠLEISTUVIŲ ŠVENTĖ

O rodos taip greit pralėkė tie metai… Ką tik nedrąsiai pirmą kartą įžengėt į mokyklą su dideliu kardeliu rankoje, o atėjo laikas, kai ją paliekat. Bet nėra taip liūdna, kaip nuskambėjo šie pirmi du sakiniai. Ši šventė buvo tikra emocijų šventė – prisiminėm daugybę fantastiškų kartu patirtų akimirkų, tyliai nubraukėm besikaupiančią ašarą. Žinoma, kad vieni kitų ilgėsimės. Ir lauksim Jūsų sugrįžtančių su naujais įspūdžiais, patirtimis, dar labiau subrendusių ir mūsų nepamirštančių. Gero skrydžio.

Birželio 12 d. Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokykloje 58 – osios laidos absolventams buvo įteikti neformalaus vaikų švietimo pažymėjimai. Šventėje dalyvavo Švenčionių rajono savivaldybės meno pavaduotoja Violeta Čepukova ir Švenčionių seniūnijos seniūnė Ina Sinienė.

Šiais metais mūsų mokyklą baigė du muzikos skyriaus mokiniai, trys dailės skyriaus mokiniai, septyni choreografijos skyriaus mokiniai ir dvylikai mokinių buvo įteiktos NVŠ programos baigimo pažymos. Mokyklos direktorius Raimondas Gaidys įteikė padėkos raštus absolventų mokytojoms – Renatai Grigianecienei, Editai Račinskienei, Janinai Dindienei, Marinai Tkačenko ir Jūratei Mažvilienei.


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *