MOKYKLA TURI NAUJĄ FORTEPIJONĄ

Daug metų meno mokyklos koncertų salės fortepijonas puikiai tarnavo mokinių ir mokytojų muzikiniams projektams, miuziklams, egzaminams ir atsiskaitymams, tačiau  su laiku instrumentas nusidėvėjo, netinkamai derėjo, ėmė trūkti kokybiško skambesio. Mokyklos administracija nenuilstamai ir nekartą bandė 1960 metų gamybos fortepijoną ,,Krasnyj oktiabr“ pakeisti nauju, bet norai netapdavo įgyvendinti.

Šių metų pavasarį po nuostabaus bendradarbiavimo su AB ,, Fortum Švenčionių energija“ direkcija, pagaliau pavyko įsigyti 4 metų koncertinį fortepijoną ,,Vende de Lung“.

Mokyklos bendruomenė, mokiniai ir mokytojai nuoširdžiai džiaugiasi šiuo nauju instrumentu ir dėkoja AB ,, Fortum Švenčionių energija“ ir vadovui Vaclovui Papinigiui už didelę finansinę paramą, įsigyjant šį muzikinį instrumentą.

Mokiniai ir mokytojai  atlikę muzikinius kūrinius baigiamųjų egzaminų, koncertų tėvams metu   įvertino šio naujo instrumento švelnų skambesį, derėjimą ir minkštumą. Tikime, kad nuo šiol šio puikaus instrumento skambesiu galės džiaugtis ne tik Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokyklos bendruomenė, bet ir Švenčionių miesto visuomenė.

Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokyklos

direktorius Raimondas Gaidys

Comments are closed.